Autorijlessen

Wij houden zelf van de vrijheid van het autorijden, daarom vinden het belangrijk dat iedere les niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk is. We doen niet alleen het strikt noodzakelijke om jou je rijbewijs te laten behalen, maar we vinden dat beetje extra net zo belangrijk. Zo bieden wij jou een goede basis voor een veilige én comfortabele toekomst in het verkeer.

Het is belangrijk dat je het voertuig leert besturen en dat je de verkeersregels kent en toepast, maar ook datje fouten van andere weggebruikers kunt opvangen. Wij nemen je stap voor stap mee het verkeer in, op jouw eigen tempo.

Eerste rijles
In de eerste rijles maak je kennis met je rij instructeur en ga je aan de slag met het leren kennen van de (les)auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het sturen en het bedienen van pedalen in de lesauto. Afhankelijk van jouw manier van leren, kijken we wat mogelijk is in de eerste les(sen).

Theorie
Om auto te mogen rijden moet je een theorie-examen afleggen bij het CBR. Pas op het moment dat je het theorie-examen hebt gehaald, kunnen wij in overleg met jou een praktijkexamen inplannen. Je mag natuurlijk wel beginnen met je rijlessen en in de tussentijd het theorie-examen afleggen.

Praktijk
Tijdens onze lessen leer je de auto optimaal kennen en gebruiken, zoals het bedienen ervan, maar ook bijzondere verrichtingen, zoals het parkeren en nog negen andere verrichtingen. 

Het is natuurlijk belangrijk dat je goed kan manouvreren met de auto en leert navigeren op borden en navigatie. Vanzelfsprekend leer je hoe te reageren op allerlei verschillende situaties, zodat je straks veilig en bewust de weg op gaat! Wanneer je dit onder de knie hebt, ben je klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Beginnen met lessen
Op de datum van eerst les ben je minimaal 16,5 jaar. Je kan dan van start op de schakel- of automaat lesauto. Afspraak maken voor je eerste les? Neem contact met ons op via 0174-261234 (ook via WhatsApp), [email protected] of via het contactformulier op onze website.

Over ons
Tarieven

 

Neem contact op
© 2024 Rijschool van Brakel | Website door Linqq.nl