Over ons

Even voorstellen, wij zijn Killian en Terry van Brakel.

Beiden geven we al jaren lang met veel plezier rijlessen op de auto, motor, bromfiets en aanhangwagen. Wij hebben de nodige ervaring om iedereen aan een rijbewijs te helpen. Samen hebben wij besloten daarom Rijschool van Brakel op te richten! Met als motivatie het beste voor onze leerlingen te willen en net dat beetje extra mee te willen geven.

Persoonlijke aandacht en contact vinden wij erg belangrijk, dit is ook waarom onze werkwijze afwijkt dan dat van andere rijscholen. Na een eerste les valt namelijk niet te zeggen dat een X aantal uur voldoende is om jou te laten slagen voor het rijbewijs, deze garantie bestaat niet. De vorderingen die wij bijhouden met behulp van een leerlingvolgsysteem spelen een grote rol in jou aan dat felbegeerde rijbewijs te helpen.

Wij staan voor veiligheid!
Dit betekent voor jou een toekomst vol rijplezier, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken.

In het eerste kwartaal van 2022 zijn wij samen gaan werken met Rijschool Mike Toetenel. Na deze periode van intensief samenwerken is Mike Toetenel gestopt, omdat hij al jaren meer vrije tijd wil. Sinds die tijd is Rijschool Mike Toetenel onderdeel van Rijschool van Brakel.

Of je net start met het halen van een rijbewijs of juist al een gevorderd bestuurder bent: wij geven rijles, omdat wij het leuk vinden, en jou vooruit willen helpen. Dit betekent dat wij alles uit jou gaan proberen te halen om jou een goede of betere bestuurder te maken. Dat alles voor een leven lang rijplezier!

Neem contact op
© 2024 Rijschool van Brakel | Website door Linqq.nl