Reviews

Ontzettende leuke & leerzame lessen mogen volgen bij Van Brakel! Twijfel je over hoe je rijdt? Altijd eerlijk geweest en zeker een stapje over mijn onzekerheid gekomen, maar toch in 1x geslaagd! Dankzij de leuke en leerzame lessen bij Van Brakel! Drukke agenda? Een appje kan niks kwaad, Van Brakel probeert altijd flexibel te zijn om tijden te kunnen verschuiven. Ondanks ik ben geslaagd, ik ga de gezelligheid eerlijk gezegd wel missen van de de rijlessen.

Priscilla Keijzer

Top rijschool! Superfijne rij-instructrice. Terry legt alles goed uit, heeft enorm veel geduld en blijft heel chill in elke situatie. Ik vond elke les gezellig en ondanks dat ik heel blij ben met m’n rijbewijs ga ik deze rijlessen wel missen.😁

Julia Pastijn

In één keer geslaagd voor alle motor-examens! De rijlessen die ik met Killian had waren altijd leuk en relaxt. Hij deelt graag zijn kennis en ervaringen met je en wilt van je een complete motorrijder maken.

marnix roos

Hele professionele instructrice , je hebt heel wat moeten stellen met me. Eind goed al goed Bovendien een hoop geleerd , gelachen, en soms een beetje gevloekt🫣 Jullie zijn toppers

Kelly Arend

Top rijschool! Instructeur geeft duidelijke en zeker leuke lessen met fijne en goed onderhouden lesmotoren. Alles rondom de lessen ook prima geregeld dus als je het mij vraagt is dit de rijschool om je rijbewijs te halen.

Ronald Borsboom

Schrijf een review

Neem contact op
© 2023 Rijschool van Brakel | Website door Linqq.nl